Ciente - werk en scheiding coaching

Door werk & scheiding coaching sterker thuis en op mijn werk

Saskia de Winter heeft begin 2023 een werk & scheiding coaching traject bij Ciente afgerond. Wij hebben haar feedback gevraagd over diverse aspecten van het traject. Daarop liet zij het volgende weten:

Over het coaching traject

De coaching sloot goed aan bij wat ik doormaakte. Door te scheiden en bepaalde keuzes te moeten maken ben je jezelf even kwijt en lijkt het alsof je het wiel weer opnieuw uit moet vinden. Door de coaching vond ik mijzelf weer terug, zag ik in hoe sterk ik eigenlijk ben en dat ik heel goed mijn eigen keuzes kan maken in het belang van mijzelf, mijn kinderen en mijn werk.
Het heeft er voor gezorgd dat ik weer met geheven kin door het leven ga met de wetenschap dat niet altijd alles goed hoeft te gaan en niet altijd de regie hoef te hebben, maar ook los mag laten.

Over de coach

Er was een goede wederzijdse klik met de coach, waardoor ik zelf het gevoel had heel erg open te kunnen zijn. Daardoor kon mijn coach de juiste vragen stellen en mij stof tot nadenken geven. Er was duidelijk sprake van een wederzijds respect met hoor en wederhoor. 

Belangrijkste inzichten/eye openers

Door de coaching ben ik opnieuw in gaan zien hoe dankbaar ik ben met alle mensen om mij heen die mij steunen. Dat ik trots ben op wie ik ben, hoe ik in het leven sta en hoe ik daardoor terug krijg wat ik zelf uitstraal.
Het heeft mij doen realiseren dat ik duidelijk grenzen mag en soms moet stellen. Door de grenzen te stellenen en open te zijn komt er duidelijkheid. Uiteraard moet ik ook niet vergeten dat humor en een positieve instelling mij daarbij helpen.

Wat ik mijn werkgever wil laten weten

De coaching was een hele fijne steun in de rug. Het gaf veel inzichten over wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik naar toe wil. Door de scheiding was ik mijzelf kwijt ondanks dat ik al vrij snel wist dat ik de juiste keuze had gemaakt.
De coaching gaf mij weer overzicht door elke sessie mijn doelen door te bespreken en te kijken hoe ik die kon bereiken door onder meer goed te kijken naar mijzelf. Het heeft er voor mij voor gezorgd dat ik weer stevig in mijn schoenen sta en meer in balans ben zowel thuis als op werk.

Zou je deze begeleiding aan anderen aanraden?

JA! Het zorgt ervoor dat je weer inzicht krijgt in wie jij bent wanneer je op een heel kwetsbaar punt van je leven bent, dat je weet wie JIJ bent en waar je voor staat. Door dat te realiseren ga je inzien waar je kracht ligt en hoe je je eigen kracht kan gebruiken om JOUW leven in te richten. Je eigen keuzes maken!

Ik beoordeel zowel het resultaat van traject als de coach zelf met een 10!