Financiële diensten

Praktisch en eenvoudig inzicht

geld dat groeit - CienteAls accountant en adviseur help ik ondernemingen en particulieren met diverse financiële diensten. Ik help graag op een eenvoudige wijze inzicht te geven in financiën. Zonder ingewikkelde procedures en tijdlijnen, maar op een praktische manier.

Samen zorgen we ervoor dat jouw boekhouding bij is. Daardoor ben je je bewust van de geldstromen in jouw onderneming en jouw privéleven. Zo kun jij bewust die beslissingen maken die bij die geldstromen passen.

Soms blijkt het nodig om jouw onderneming op een andere wijze vorm te geven, of om geld aan te trekken bij een externe financier. Dan stellen we samen een ondernemingsplan op en becijferen we jouw visie.

Mogelijk zijn er veranderingen in jouw persoonlijke leven, of vind je het tijd om jouw persoonlijke financiën te structuren. Dan help ik je graag om inzicht en structuur te krijgen.

Overzicht financiële diensten

Diensten voor MKB en particulieren:

Financiële coaching

financiële diensten Ciente - financiële coach

Als coach en help ik mensen om vrienden te worden met hun geld. Er is vaak een verband tussen uitgavepatronen en ingesleten denkpatronen. 
Mijn coaching is daarom een mix van gedegen financiële kennis en psychologische inzichten. Een unieke combinatie, waar jij je voordeel mee kunt doen.

Een coachingstraject is individueel en kan op elk moment gestart worden.
Lees hier meer over de coaching mogelijkheden van Ciente.

Meer informatie?
Maak vrijblijvend een afspraak.