Coaching

Werk- & scheiding specialist

Ik ben erkend en ervaren werk- & scheiding specialist. Ik begeleid werknemers tijdens een bijzonder turbulente periode in hun leven. Met als doel duurzame inzetbaarheid van de werknemer. Dat is goed voor jouw bedrijf én voor de werknemer. Want ook jouw werknemer is gebaat bij behoud van productiviteit en vitaliteit.

Tijdens het Werk & Scheiding begeleidingstraject worden verschillende aspecten van werk en scheiding onder de loep genomen. Een vast onderdeel hierbij zijn de persoonlijke vragen van de werknemer. Ik help de werknemer weer bewust worden van de eigen kwaliteiten en hoe deze effectief en efficiënt ingezet worden. 

Ciente - werk en scheiding coaching

Financiële coaching

financiële diensten Ciente - financiële coach

Als coach en trainer help ik mensen om vrienden te worden met hun geld. Er is vaak een verband tussen uitgavepatronen en ingesleten denkpatronen.

Mijn workshops en trainingen zijn daarom een mix van gedegen financiële kennis en psychologische inzichten. Een unieke combinatie, waar jij je voordeel mee kunt doen.

Een coachingstraject is individueel en kan op elk moment gestart worden.

Heal Your Life® coach en trainer

Ik ben gecertificeerd Heal Your Life® coach en trainer. Mijn coaching en training zijn erop gericht je helpen persoonlijk te groeien. 

Coaching
Bij coaching kun je jouw persoonlijke situatie inbrengen. Samen kijken we naar jouw specifieke situatie. Daarbij onderzoeken we alle mogelijkheden die je al (in je) hebt. Maar we kijken ook naar de mensen om je heen, het huis waar je in woont, het plezier dat je hebt in je werk of andere activiteiten.

Ciente coaching

Overzicht coaching

“Rijkdom gaat niet over het hebben van veel geld. Het gaat over het hebben van een veelheid aan mogelijkheden. Als je een hoge netto waarde hebt, dan heb je een overvloed aan mogelijkheden”– Nancy Levin

Heb je interesse of wil je meer weten?